Centrum voor Jeugdtoerisme

Merelbeke, Oost-Vlaanderen Routebeschrijving


CJT -  Slide 1
CJT -  Slide 2
CJT -  Slide 3
CJT -  Slide 4
CJT Jongens in de boom
CJT Geschilderde schilden
CJT groepsopdracht
CJT kabouters

CJT: groepslogies op prachtige domeinen in heel Vlaanderen, helemaal afgestemd op jouw wensen

 

Flexibiliteit
Flexibiliteit is onze troef. Groepen van 20 tot 200 kunnen bij ons terecht. Aan zee, in het bos of op de hei. Stad of platteland, van Limburg tot West-Vlaanderen. Je kan zelf koken of kiezen voor een verblijf in volpension, halfpension of iets daartussenin. Democratische prijzen waarbij je enkel betaalt voor wat je effectief gebruikt.

Stel je eigen programma in alle vrijheid samen. Wij ondersteunen je met praktische info en passen onze planning aan jullie wensen aan. Niet omgekeerd.

Koninklijke domeinen
Nog een troef zijn onze schitterende domeinen: De Lork aan de voet van de legendarische Kemmelberg, Het Laathof in het Kasteeldomein d’Ursel in Hingene, Sint-Jansburg in de leukste bossen van Vlaanderen, Midwester op een boogscheut van het Noordzeestrand. In elk domein kan je net zo goed het hele verblijf ter plaatse blijven: plezier gegarandeerd!

Location, location, location!
Wil je toch Vlaanderen ontdekken, dan is naast het mooie kader ook de ligging van onze huizen een meerwaarde. In De Iep – ’t Wikhof of ’t Eksternest sta je met je voeten in de modder van de Eerste Wereldoorlog. In De Kompel komt de steenkoolmijngeschiedenis weer helemaal tot leven. Ten Berg is de ideale uitvalsbasis om de gezelligste stad van België te verkennen: Gent. En vanuit Verloren Bos, waar je kan logeren in een echt Kasteel of Koetshuis, sta je met de trein op minder dan een uur zowel in Gent, Antwerpen, Brussel als Brugge.

Neem nu contact met ons op. Wij staan je bij van je eerste vage idee tot je moe maar tevreden neerploft in de zetel na een mooie uitstap.

Contactgegevens
Adres
Bergstraat 16
9820 Merelbeke
Oost-Vlaanderen, België Verblijf
Telefoonnummer

+32 (0)92 10 57 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!