Werkweek naar Camping Betuwestrand

Beesd, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Camping Betuwestrand
Slide 2 - Camping Betuwestrand
Slide 3 - Camping Betuwestrand
Slide 4 - Camping Betuwestrand

Camping Betuwestrand, voor de leukste schoolreisjes kom je natuurlijk naar Camping BetuweStrand Recreatie!


Komen jullie gezellig een dagje naar ons toe? Of toch liever wat langer blijven?
Op BetuweStrand Recreatie, is het leuk voor iedereen..

Actief schoolreisje
Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs, leren waterskiën. Waterskiën is pure fun waar je beslist verslaafd aan raakt. Het leuke is dat iedereen in een uurtje kan leren waterskiën; jong en oud, vanaf 8 jaar. Daar staan onze professionele instructeurs garant voor. Het is makkelijk en veilig voor iedereen met een normale lichamelijke conditie. Daarnaast hoeft banaan varen niet meer achter een boot of jetski, maar kan gewoon met onze waterskibaan 2.0. Er is bij ons genoeg te combineren denk ook aan lekker voetballen, Archery Tag, de aitrampolines, beachvolleyballen en handboogschieten. Voor elk wat wils!

Schoolkamp in de Betuwe
Knus met de tent bij elkaar op één veldje komen kamperen? In de Betuwe is genoeg te beleven! Met mooi weer lekker een duik nemen in ons natuurbad met coole glijbanen, duikplanken en onze opblaas objecten, een leuke speurtocht of een bezoekje brengen aan Uilen & Dierenpark de Paay bij ons om de hoek.

Het schoolreisje kan geheel naar eigen wens en budget aangepast worden. Activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en de dag kan opgevuld of afgesloten worden met een lekkere maaltijd in onze horeca/cafetaria. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn geopend van 1 april – 1 oktober. Kijk voor meer informatie op onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Contactgegevens
Adres
A. Kraalweg 40
4153 XC Beesd
Gelderland, Nederland Verblijf
Telefoonnummer

+31 (0)345 68 15 03

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!