Werkweek met X-Adventure

Bezoek de website

Boom, Antwerpen Routebeschrijving


Slide1 - X- Adventures
Slide 2 - X- Adventures
Slide 3 - X- Adventures
Slide 4 - X- Adventures
Slide1 - X- Adventures
Slide 2 - X- Adventures
Slide 3 - X- Adventures
Slide 4 - X- Adventures

X-Adventure Scholen


X-Adventure scholen staat voor educatieve en actieve schoolreizen en stages. Bij onze schoolreizen wordt de focus gelegd op actief leren in de natuur. Deze manier van leren en ontdekken passen we toe in onze drie verschillende formules zodat we voor elke school een passende formule kunnen aanbieden.

- De eerste: met Avontuurlijke Schoolreizen wil X-Adventure leerlingen laten kennismaken met buitensporten zoals canyoning, wandelen, via ferrata, klimmen en survival en daarnaast jongeren van nabij meer inzicht verschaffen in natuur, ecologie en duurzaamheid. X-Adventure werkt hiervoor met standaardprogramma’s, maar scholen kunnen eveneens activiteiten op maat laten samenstellen.

-De tweede: via zijn Buitensportopleidingen voor hogescholen en universiteiten zal X-Adventure studenten opleiden tot volwaardig erkende (berg-)gidsen voor de sporten canyoning, bergwandelen, via ferrata en klimmen. Deze opleidingen worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen binnen het curriculum van de studenten.

-De derde: Avontuur en Cultuur, een combinatie van buitensporten
en citytrips. De traditionele voorjaarsreis naar één bestemming! X-Adventure combineert leerrijke stadsbezoeken met avontuurlijke activiteiten: een bezoek aan de Sagrada Familia in Barcelona en op een andere dag raften in de Pyreneeën, of het San Marcoplein bezichtigen en daarna afdalen in de watervallen aan het Gardameer.

Voor meer informatie kijk op onze website (klik onderstaande- of bovenstaande button)

Contactgegevens
Adres
Kerkhofstraat 511
B-2850 Boom
Antwerpen, België
Telefoonnummer

+32 03 28 82 550

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!