Werkweek naar ZOO Antwerpen

Bezoek de website

Antwerpen, Antwerpen Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - ZOO Antwerpen
Slide 2 - ZOO Antwerpen
Slide 3 - ZOO Antwerpen
Slide 4 - ZOO Antwerpen
Slide 1 - ZOO Antwerpen
Slide 2 - ZOO Antwerpen
Slide 3 - ZOO Antwerpen
Slide 4 - ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen, brengt je klas dichter bij de dieren!


De ZOO is nieuw, en nu nog mooier. In de gloednieuwe Mensapenvallei wandel je met je klas tussen de chimpansees en de gorilla’s. Je hebt er een boeiend uitzicht op de capriolen van de mensapen, die genieten van gras onder hun voeten en de wind op hun huid. Vandaar kuier je naar de Buffelsavanne, waar Kaapse buffels en vogels vreedzaam samenwonen. Je Afrikaanse safarigevoel wordt compleet als je uitkijkt over de nieuwe Savanne met giraffen en zebra’s. Vergeet ook de Skywalk niet. Het panoramische zicht op de historische tuin is er prachtig, en je komt er oog in oog te staan met de rode panda’s. Wist je dat de okapi’s een warme serre hebben gekregen zodat ze alle dagen zichtbaar zijn? Trouwens, 80% van de dieren is altijd te zien, ook bij Belgisch weer. Nog enkele must sees: de koala’s, het rifaquarium en de Vlindertuin. Ravotten doen je leerlingen in de SpeelZOO!

Als leraar kies je in de ZOO altijd voor een rijk gevuld en gevarieerd programma. Bovendien kan je, vanaf 15 leerlingen, een gratis rondleiding reserveren (steeds op basis van beschikbaarheid van onze gidsen). Maak je keuze uit verschillende boeiende rondleidingen die naadloos aansluiten bij de eindtermen en ontwikkelingsdoelen.

Bovendien ligt ZOO Antwerpen vlak naast het Centraal Station en is dus heel vlot bereikbaar.

NIEUW: met ZOOschool.be sluiten je lessen en klasuitstap voortaan perfect op elkaar aan! www.ZOOschool.be

NIEUW: bij elk gereserveerd bezoek ontvangt elke leerling een exclusief fruitdoosje om gezond te snoepen op school en een boeiend magazine vol dierenweetjes! (Ook handig voor in de klas) Elke begeleidende leraar schenken we bovendien graag 2 terugkomtickets.

Reserveer nu je klasuitstap en wij leggen je cadeaus alvast klaar!

ZOO Antwerpen brengt je dichter bij de dieren.

Contactgegevens
Adres
Koningin Astridplein 26
B-2018 Antwerpen
Antwerpen, België
Telefoonnummer

+32 (03) 224 89 35

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!