Werkweek naar Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Safaripark Beekse Bergen
Slide 2 - Safaripark Beekse Bergen
Slide 3 - Safaripark Beekse Bergen
Slide 4 - Safaripark Beekse Bergen
Safari Beeksebergen safari
Safari Beeksebergen rondrit
Safari Beeksebergen rondrennen
Safari Beeksebergen spotten

Safaripark Beekse Bergen, het indrukwekkendste schoolreisje van Nederland


Waan je in Afrika, ontdek de uitgestrekte savannes en bosgebieden en sta oog in oog met de meest fascinerende Afrikaanse diersoorten! Laat de kinderen al hun zintuigen prikkelen tijdens één van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen. Safaripark Beekse Bergen is en blijft een populaire bestemming voor meesters, juffen en leerlingen die op zoek zijn naar zowel een leerzame als leuke en avontuurlijke schoolreis.

Klaskamer Safaripark
Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Rangers vertellen alles over de wilde dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari ben je met de leerlingen de hele dag zoet. Een aanrader is ook de Klaskamer, het speciale leslokaal van Safaripark. Rangers verzorgen hier spannende en leerzame lessen, waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt. En met het gratis lespakket begint de voorpret al op school. Je ontdekt de lespakketten op beeksebergen.nl/lespakketten.

Met de auto, boot, bus of te voet
Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Safaripark Beekse Bergen. In de safaribus vertellen de rangers interessante weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn, zoals leeuwen en giraffen. Wandelen kan ook! De wandelsafari is een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Of stap met de kinderen op de boot, waar een ranger aan boord je de dieren aan wal laat zien en alle ins en outs vertelt over de dieren in het park én in de natuur. Ook de roofvogelsafari is een absolute aanrader. Tijdens de safari zie je de prachtigste vogels in actie, zoals een buizerd of steppearend.

Combineer met Speelland Beekse Bergen
Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor spectaculaire speelfun en spetterende waterpret, dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!

Reserveer vóór 1 april 2023 voor een bezoek na 1 april 2023 en profiteer van de vroegboekkorting! 

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Noord-Brabant, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)900 0200
(€ 0,10 p.m.)

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(4 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!