Werkweek naar Pairi Daiza

Brugelette, Henegouwen Routebeschrijving


Slide 1 - Pairi Daiza
Slide 2 - Pairi Daiza
Slide 3 - Pairi Daiza
Slide 4 - Pairi Daiza
Pairi Daiza ijsberen
Pairi Daiza olifant
Pairi Daiza tijger
Pairi Daiza zeeleeuw

Pairi Daiza, beleef een onvergetelijke dag met je klas in Pairi Daiza!


Het seizoen 2021, dat loopt van 13 februari tot 11 november en van 18 december 2021 tot 9 januari 2022 belooft uitzonderlijk te worden.

Zo kunnen jullie "The Land of the Cold" komen ontdekken. Een wereld die je meeneemt om op verkenning naar de Noordpool en de Zuidpool. IJsberen, walrussen, Siberische tijgers, pinguïns, ...: nieuwe buitengewone diersoorten, die helaas met uitsterven bedreigd zijn.

Om het grote publiek bewust te maken van deze bedreigingen, hebben we een educatieve expo ingericht, in het hart van deze wereld. Je leert er meer over de opwarming van de aarde, het verlies van biodiversiteit en de acties die we zelf kunnen ondernemen om de planeet te helpen. Ons educatief en wetenschappelijk team heeft deze expo toegankelijk gemaakt voor jong en oud.

Pairi Daiza biedt u een gamma aan educatieve activiteiten die het beste beantwoorden aan jullie verwachtingen en leerplannen. Dit jaar zullen jullie, naast tal van andere activiteiten, Bao Di en Bao Mei, de reuzenpanda's die in augustus 2019 in Pairi Daiza geboren werden, kunnen ontdekken, meer leren over de manier van leven van carnivoren, begrijpen hoe de dieren uit de poolgebieden zich beschermen tegen de kou, enz.

Voor het seizoen 2021 zal Pairi Daiza haar schooltarieven niet verhogen. Zowel de toegangsprijzen als de prijzen van educatieve activiteiten blijven dus ongewijzigd.

Alle personen, klein en groot, die mee op schooluitstap gaan ontvangen bovendien een pedagogische recto-versoposter, met info over de pandafamilie. Een prachtig aandenken aan een mooie dag in Pairi Daiza. 

Waar wacht je op? 

Reserveer jouw dag in onze Tuin! Wij verwelkomen je met open armen.

Contactgegevens
Adres
Domaine de Cambron
B-7940 Brugelette
Henegouwen, België Dierenpark
Telefoonnummer

+32 (0) 68 250 833
+32 (0) 68 250 846

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!