Werkweek naar Pairi Daiza

Brugelette, Henegouwen Routebeschrijving


Slide 1 - Pairi Daiza
Slide 2 - Pairi Daiza
Slide 3 - Pairi Daiza
Slide 4 - Pairi Daiza

Pairi Daiza, beleef een onvergetelijke dag met je klas in Pairi Daiza!


Het seizoen 2020 belooft uitzonderlijk te worden!

Grote nieuwigheid bij Pairi Daiza, dat vanaf nu de poorten van “The Land of the Cold” opent. Een nieuwe wereld die gewijd is aan de Noordpool en de Zuidpool!

Een unieke kans om samen met uw leerlingen de ijsberen, de walrussen, de pinguïns, de indrukwekkende Siberische tijgers enz. te ontdekken. En samen met hen door de pedagogische tentoonstelling te lopen die gewijd is aan de klimaatopwarming, aan de impact ervan op de natuur en aan wat wij kunnen doen om de planeet te helpen.

Pairi Daiza is vanaf nu de thuis van... vijf reuzenpanda’s. Of de grootste pandafamilie ter wereld, buiten China. De ouders Hao Hao en Xing Hui, grote broer Tian Bao en de schattige tweeling Bao Di (mannetje) en Bao Mei (vrouwtje), die op 8 augustus 2019 in Pairi Daiza werden geboren. 

De inhoud van de pedagogische animaties die in Pairi Daiza worden voorgesteld werd herzien. Er werden activiteiten in opgenomen die rechtstreeks verband houden met de nieuwe bewoners uit het Hoge Noorden en schattige pandatweeling. 

Voor het jaar 2020 verhoogt Pairi Daiza de prijzen van zijn schooluitstappen niet. Zowel de toegangsprijzen als de prijzen van de pedagogische animaties blijven onveranderd.

Alle personen, klein en groot, die mee op schooluitstap gaan ontvangen bovendien een pedagogische recto-versoposter, met info over de pandafamilie. Een prachtig aandeken aan een mooie dag in Pairi Daiza. 

Pairi Daiza zal in 2020 open zijn van 21 maart tot en met 11 november EN van 12 december tot 3 januari 2021.  

Waar wacht je op? 

Reserveer jouw dag in onze Tuin; wij verwelkomen je met open armen.

Contactgegevens
Adres
Domaine de Cambron
B-7940 Brugelette
Henegouwen, België Dierenpark
Telefoonnummer

+32 (0) 68 250 850

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!