Werkweek naar ARTIS

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - ARTIS
Slide 2 - ARTIS
Slide 3 - ARTIS
Slide 4 - ARTIS
Artis Zebra
Artis Gazellen
Artis Slingerapen
Artis Vlinder

ARTIS, meer dan een dierentuin


Kom voor maar € 5,- per leerling naar Artis!

De poorten van ARTIS staan iedere schooldag open om lesgroepen te ontvangen. In ARTIS-Park kunnen leerlingen luisteren naar dierverzorgers tijdens “ARTIS Vertelt” of met gratis lesmateriaal aan de slag: een dierenspeurtocht voor de allerjongsten of een route langs “Recordhouders”. Ook thema’s als duurzaamheid en biodiversiteit worden behandeld in “beschermde dieren en planten” of het opdrachtenblad “Water en Leven”.

Kom met je klas naar een voorstelling in het ARTIS-Planetarium en onderzoek de aarde en het universum of bezoek de nieuwe film over buitenaardse werelden. Of verrijk je dagje uit met een bezoek aan ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Het kleinste leven wordt daar op een educatieve en interactieve manier zichtbaar gemaakt.

In ARTIS-Groote Museum worden jouw leerlingen een spiegel voorgehouden. Je hebt meer gemeen met dieren, planten en microben dan je zou denken. Voor het voortgezet onderwijs zijn er lessen over maakbaarheid en natuurbehoud, grote vragen die ons allemaal bezighouden. 

Er is altijd iets te vinden dat aansluit bij de leeftijd en interesse van de leerlingen en zowel binnen als buiten zijn er genoeg plekken om even neer te strijken met een heerlijke ARTIS-lunch. Bekijk de mogelijkheden op de website of maak online direct een boeking voor een (combi)bezoek aan ARTIS.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0)20 523 36 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!