Werkweek naar The Amsterdam Dungeon

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 2 - The Amsterdam Dungeon
Slide 3 - The Amsterdam Dungeon
Slide 4 - The Amsterdam Dungeon
Slide 1 - The Amsterdam Dungeon
The Amsterdam Dungeon Beul
The Amsterdam Dungeon Deegroller
The Amsterdam Dungeon Krijsende vrouw
The Amsterdam Dungeon Nar

The Amsterdam Dungeon, Geschiedenisles was nog nooit zo cool!


Jij! Ja, jij daar! Kijk nou… je bent zo wanhopig op zoek naar een schoolreisje voor die snotneuzen in jouw klas. Wat sneu! Moet je horen! Heb je al eens gedacht aan een verzetje naar The Amsterdam Dungeon?

Dompel jezelf onder in een eeuwen oude kerk, en ervaar 500 jaar duistere geschiedenis van Amsterdam. Bezwijk je straks van angst of door een lachbui? Kijk, ruik, luister en huiver. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je enerzijds op je hardst schreeuwt en anderzijds het uitproest van het schaterlachen.

Geen tour is hetzelfde. Jij maakt namelijk een belangrijk deel uit van de ervaring. Daal met je klas af in de donkere kerkers en ontdek wie van jullie uiteindelijke toch een heks is. Verdient diegene het om op de brandstapel te eindigen? Bepaal met de groep wie op de stoel van de beul mag plaats nemen om de verschillende martelpraktijken levensecht te beleven.

Een unieke en spannende attractie waarin je wordt meegesleurd naar de meest hachelijke momenten uit het verleden van Amsterdam. Geschiedenisles was nog nooit zo spannend en leuk! Durf je het aan?!

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Rokin 78
1012 KW Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)20 530 85 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!