Werkweek naar Movie Park Germany

Bezoek de website

Bottrop, Noordrijn-Westfalen Routebeschrijving


Bezoek de website
Movie Park Groepsfoto
Movie Park Dino
Movie Park Wildwaterbaan
Movie Park Reuzenrad
Movie Park Groepsfoto
Movie Park Dino
Movie Park Wildwaterbaan
Movie Park Reuzenrad

Movie Park Germany, Hoera! Ik ben in de film!


Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop!

Nieuw is de triple launch achtbaan Star Trek™ : Operation Enterprise! Nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor je eerste reddingsmissie, wordt je met warpsnelheid naar een nieuw sterrenstelsel gelanceerd. Ontdek ook het nieuwe themagebied “Federation Plaza” waar het Star Trek™ universum tot leven komt. 

De kleine avonturiers gaan in het grootste Nickland van Europa met de Paw Patrol pups Chase en Marshall op de foto! Voor hen is geen klus te groot of pup te klein. Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool “License to drive”.

In The Lost Temple doet dr. Carter bij opgravingen een bijzondere ontdekking van meer dan alleen gigantische overblijfselen uit de oertijd. Dinosaurien komen tot leven en verpletteren de bodem onder je voeten. De expeditie krijgt plotseling een heel andere wending in deze levensechte “Immersive tunnel”!

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops -The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Warner-Allee 1
46244 Bottrop
Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Telefoonnummer

+49 (0)2045 899 899

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!