Werkweek naar Bobbejaanland

Bezoek de website

Kasterlee, Antwerpen Routebeschrijving


Bezoek de website
Bobbejaanland - scholieren hand in hand
Bobbejaanland - schoolklas in achtbaan
Bobbejaanland - kind in speeltuin
Bobbejaanland - studenten schooluitstap
Bobbejaanland - scholieren hand in hand
Bobbejaanland - schoolklas in achtbaan
Bobbejaanland - kind in speeltuin
Bobbejaanland - studenten schooluitstap

Bobbejaanland, ‘t plezantste land


Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en raak je niet uitgekeken in twee coole virtual reality rides.

Kom je voor de échte adrenalinekick? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Nog niet genoeg gehad? Snel verder dan, want meer dan veertig attracties wachten op jou!

Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. Of ga een hapje eten in het volledig vernieuwde restaurant The Lake House met zicht op het water en vlakbij de speeltuin.

In het recent vernieuwde Cowboytown voel je je midden in de Wild West. Kijk over de prairie vanop de watertoren en roetsj daarna naar beneden. Raak verstrikt in het touwenparcours en chill daarna even in het loungehoekje.

NIEUW
Wil je meer avontuur en mysterie? Dan kies je resoluut voor onze virtual reality coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf! Hopelijk durf je nog slapen ’s nachts…!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Olensteenweg 45
B-2460 Kasterlee
Antwerpen, België
Telefoonnummer

+32 (014) 55 78 11

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!