Werkweek naar Sport- und Ferienpark Worriken

Bütgenbach, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Sportzentrum Worriken
Slide 2 - Sportzentrum Worriken
Slide 3 - Sportzentrum Worriken
Slide 4 - Sportzentrum Worriken
Slide 1 - Sportzentrum Worriken
Slide 2 - Sportzentrum Worriken
Slide 3 - Sportzentrum Worriken
Worriken parcour

Sport- und Ferienpark Worriken, water, sport en fun


Het Sport- und Ferienpark Worriken ligt aan de oever van het 120 ha grote stuwmeer van Bütgenbach in Oost-België en wordt omgeven door een prachtig boslandschap. Het domein biedt zeker ook een perfect overnachtingsmogelijkheid voor jij met zijn vakantiehuizen, de 28 tweepersoonskamers, een camping en de 10 groepslogementen.

Worriken is de ideale partner voor jouw scholen : multi- en watersportweken worden van maandag tot vrijdag begeleid door de gediplomeerde sportleraars.

Jij en jouw school overnachten dan in de bungalows. Het zijn groete groepsverblijven met 22 tot 52 bedden in de stijl van een jeugdherberg : meerbedkamers met stapelbedden, gemeenschappelijke douches jongens/meijses apart (kabines), enkelkamers met douche en/of WC apart voor de begeleiders, klaslokaal met TV en DVD. De maaltijden worden in ons scholierenrestaurant gebruikt.

De sportlessen gaan van 09.00-12.00 en/of 14.00-17.00 uur door. Jij kan kiezen tussen watersport (zeilen en/of surfen) of multisport (keuze tussen +/- 40 verschillende aktiviteiten + kajak, kano, stand-up paddle). 

Bij een verblijf van maandag tot vrijdag bestaat daarenboven de mogelijkheid, jouw sportprogramma te onderbreken voor een gratis uitstap, die wij voor jij organizeren. Een keuze tussen +/- 10 verschillende bestemmingen is mogelijk : wandelingen, museabezoeken, ... De rit met onze bus is gratis, de kosten van inkom en/of gids betaalt jij ter plaatse.

Als er genoeg sneeuw is, bestaat de mogelijkheid, in de winter te langlaufen. Het materiaal hiervoor is gratis en ook hier begeleiden onze sportleraars jouw groep.
Aarzel dus niet ons te kontakteren voor de organisatie van jouw volgende bosklas!

Ontdek ook onze uitbreidings- & promotieproject Worriken 4.0: worriken.be/4.0/nl

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Worriken 9
B-4750 Bütgenbach
Luik, België Actief
Telefoonnummer

+32 (0)80 44 69 61

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!