Werkweek naar Outdoorpark Alkmaar

Alkmaar, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 2 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 3 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 4 - Outdoorpark Alkmaar
Slide 1 - Outdoorpark Alkmaar
Outdoorpark Alkmaar zwembad
Slide 3 - Outdoorpark Alkmaar
Outdoorpark Alkmaar waterpret

Outdoorpark Alkmaar, een avontuurlijk schoolreisje!


Breng je schoolklas mee naar Outdoorpark Alkmaar en laat je leerlingen een sportdag of klassenuitje beleven als nooit tevoren in het meest uitdagende obstakelpark van Noord-Holland! Wij bieden verschillende arrangementen aan voor scholen in het basisonderwijs, scholieren in het voortgezet onderwijs en studenten in het beroepsonderwijs.

Behaal samen de finish
Gelegen naast station Alkmaar-Noord, maken we de reis naar avontuur moeiteloos en handig. Geen gedoe met vervoer, want parkeren is volledig gratis. Eenmaal aangekomen, staan onze ervaren instructeurs klaar om een dag vol opwinding en teambuilding te verzorgen. Ontdek samen met je klasgenoten de kracht van teamwork tijdens onze unieke Obstacle Run. Hier leren leerlingen niet alleen zichzelf overtreffen, maar ook elkaar helpen om de obstakels te overwinnen. Het parcours biedt een diverse reeks uitdagingen die klimmen, klauteren en creativiteit vereisen om de felbegeerde finishlijn te bereiken. Elk obstakel wordt een kans om te groeien en te presteren. Kies je eigen weg door het parcours en selecteer het niveau dat bij je past.

Diverse arrangementen
Bij Outdoorpark Alkmaar geloven we dat leren leuk en avontuurlijk kan zijn. Daarom hebben we diverse arrangementen samengesteld die aansluiten op de behoeften van jouw klas. Van spannende obstacle runs tot boogschieten en teambuilding activiteiten – er is voor elk wat wils! Maak je dag compleet met een horeca arrangement. Na al dat harde werk en avontuur, is het tijd voor wat welverdiende ontspanning. Voor slechts € 2,- per persoon kunnen jullie aansluitend genieten van het zwembadplezier in zwembad Hoornse Vaart. Glijbanen, zwembaden en interactieve games staan op jullie te wachten, waardoor dit een ideale aanvulling is op jullie onvergetelijke schoolreisje. Een perfecte afsluiting van een onvergetelijk schoolreisje!

Teambuilding, zelfvertrouwen en samenwerking!
Bij Outdoorpark Alkmaar streven we ernaar om niet alleen sportiviteit en avontuur te bevorderen, maar ook teambuilding, zelfvertrouwen en onderlinge samenwerking. Onze activiteiten zijn ontworpen om leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs uit te dagen en te inspireren, terwijl ze zich vermaken en nieuwe vaardigheden ontdekken. Wil je toch iets anders? Dat kan! Wij bieden ook op maat gemaakte avonturen aan die perfect aansluiten op de behoeften van jouw school.

Kies voor Outdoorpark Alkmaar en/of zwembad Hoornse Vaart en geef je klas de dag van hun leven! Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat de energie hoog blijft en dat teamspirit de overhand heeft. Dus trek je avontuurlijke schoenen aan en bereid je voor op actie, lachen en samenwerking zoals nooit tevoren. Neem vandaag nog contact op om jullie stoere schoolreisje te plannen!

Contactgegevens
Adres
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Noord-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)72 548 93 12

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!