Werkweek met Lovers Canal Cruises

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Lovers Canal Cruises
Slide 2 - Lovers Canal Cruises
Slide 3 - Lovers Canal Cruises
Slide 4 - Lovers Canal Cruises
Lovers tunnel
Lovers brug v3
Lovers boot
Lovers boot v2

Lovers rondvaart, het bekendste uitje van Amsterdam


Een rondvaart in Amsterdam is het perfecte uitje voor zowel jonge kinderen als studenten. Het is niet alleen leerzaam, het is vooral heel erg leuk. Je vaart met de klas een uur lang over de Amsterdamse grachten langs vele beroemde bezienswaardigheden zoals de Magere Brug, het VOC-schip “De Amsterdam”, het Anne Frank Huis, NEMO en nog veel meer. Via het audiosysteem (in 19 talen beschikbaar) krijgen de leerlingen uitleg over wat ze onderweg allemaal zien.

Lovers Canal Cruises ligt op een ideale locatie direct aan het Centraal Station. Voor een schoolgroep is het goed bereikbaar met openbaar vervoer. Mocht de groep met eigen vervoer komen, kan deze direct voor de deur afgezet en opgehaald worden.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede samenwerkingsverbanden opgebouwd met meerdere attracties en musea in Amsterdam. Daarom kunnen wij voor de groep ook mooie combinatiedeals maken.

Heb je interesse of wens je graag aanvullende informatie? Dan adviseren wij je contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen via onderstaande button.

Contactgegevens
Adres
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)20 530 10 90

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!