Werkweek naar Klimpark Biesbosch

Hank, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Klimpark Biesbosch
Slide 2 - Klimpark Biesbosch
Slide 3 - Klimpark Biesbosch
Slide 4 - Klimpark Biesbosch
Klimpark Biesbosch lasergame
Klimpark Biesbosch vlotvaren
Klimpark Biesbosch schoolgroep
Klimpark Biesbosch kinderen

Klimpark Biesbosch, toe aan een uitje vol spanning en avontuur? Boek dan je schoolreis en/of schoolkamp bij TeamBiesbosch!


Onze locatie aan de rand van de Biesbosch staat garant voor een te gek schooluitje! Kom klimmen in ons geheel vernieuwde klimpark met routes op 4 niveaus, probeer te ontsnappen van het Escape Island en ga met jouw team op pad om de vijand te verslaan tijdens een spannend potje lasergamen!

Op onze outdoor locatie zijn meer dan 20 te gekke activiteiten mogelijk! Zo kun je bij ons vlotvaren, boogschieten, suppen, teamspelen en survivallen aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Gaan jullie liever verder de Biesbosch in? Dat kan! Boek een mooie kanotocht door de kreekjes en luister naar verhalen over de Biesbosch.

Maak jullie dag compleet:
Boek je een uitje bij TeamBiesbosch dan zit de entree van recreatieterrein de Kurenpolder er ook nog bij. Neem een duik bij het dagstrand aan het Kurenmeer, eet een frietje bij het restaurant, ga zwemmen in het indoor zwembad en maak gebruik van de diverse faciliteiten zoals het pannaveld en skatebaan.

Offerte op maat:
Iedere school en klas is anders en wij maken daarom graag een offerte op maat. Van klassenuitjes tot meerdaagse schoolkampen. Neem voor meer voorbeeldprogramma’s en mogelijkheden een kijkje op onze site en bel ons gerust!

Veiligheid voorop!
Al meer dan 20 jaar organiseert Team Biesbosch outdoor uitjes voor diverse doelgroepen. Van schoolkampen tot kinderfeestjes en van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten. Al deze activiteiten worden begeleidt door onze ervaren outdoor instructeurs. Ons bedrijf is TUV gecertificeerd en we investeren in duurzaamheid, we hebben Green Key Goud!

Op zoek naar een onvergetelijk schooluitje? Boek dan je uitje bij TeamBiesbosch!

Contactgegevens
Adres
Kurenpolderweg 31
4273 LA Hank
Noord-Brabant, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)162 76 90 16

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!