Werkweek naar De Kaag

Kaag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - De Kaag
Slide 2 - De Kaag
Slide 3 - De Kaag
Slide 4 - De Kaag
Kielbootjes De Kaag
Flyboarden De Kaag
Botter De Kaag
Waterski De Kaag

De Kaag Watersport Academy, a place to create memories!


De Kaag Watersport Academy organiseert al 70 jaar werkweken voor het hoger,- middelbaar,- en lageronderwijs. Elk jaar zijn er ruim 1000 kinderen die de weg weten te vinden naar onze unieke locatie op Kaageiland. Bij ons organiseer je het onvergetelijkste schoolkamp!

De Kaag Watersport Academy is een familie bedrijf.  Deze persoonlijke organisatie biedt  maatwerk vanaf 15 tot 250 personen! Met 70 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van kinder- en jeugdvakanties.

We willen kinderen met veel plezier maar ook veiligheid kennis laten maken met de watersport activiteiten. Onze instructeurs zijn CWO gecertificeerd en de dagelijkse leiding beschikt over een BHV diploma.

Op onze Watersport Academy valt veel te beleven, van zeilen met één of meer in een boot tot aan vliegend de plas over op een Flyboard en waterskiën. Willen jullie een tocht maken op onze 135 jaar oude Bunschoter Botter de BU112 of liever spelenderwijs leren zeilen in een optimist, bij ons kan het allemaal!

We bieden maatwerk en denken graag mee voor een passende schoolreis of werkweek. Aangepast aan de filosofie van jullie school kan een week in het teken staan van kennismaking met verschillende watersporten of uitsluitend gericht zijn op entertainment.

Buiten het materiaal en de ervaring beschikken we ook over slaapverblijven, bij ons heb je de mogelijkheid om één of meerdere dagen te verblijven in combinatie met verzorging of zelfverzorging.

Bij ons worden jaarlijks vrienden voor het leven gemaakt, kunnen wij de band van jullie kinderen met een onvergetelijke kampweek ook versterken?!

Bent u, als school, nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij ontvangen u graag voor een kennismaking op onze accommodatie.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Wilhelminalaan 12 - 16
2159 LE Kaag
Zuid-Holland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)252 54 43 33

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!