Werkweek naar Bad & Klimpark Hesselingen

Meppel, Drenthe Routebeschrijving


Slide 1 - Bad Hesselingen
Slide 2 - Bad Hesselingen
Slide 3 - Bad Hesselingen
Slide 4 - Bad Hesselingen
Bad klimpark Hesselingen klimpark
Bad klimpark Hesselingen Aquafun
Bad klimpark Hesselingen Airtrampoline
Bad klimpark Hesselingen Klimtorens

Bad Hesselingen, een dag actief plezier beleef je hier!


Bad & klimpark Hesselingen in Meppel is een veelzijdig en kleurrijk belevenispark voor zwemmen, klimmen, minigolf en buitenspelen, met sfeervol restaurant. Ook kun je hier een stoere expeditie volbrengen!

In het subtropische zwembad is de Mosquito Slide glijbaan met licht en geluid een topper en ook het junglebad, de tovertunnel en het bubbelbad staan garant voor waterplezier. In het ruime wedstrijdbad kun je behalve actief zwemmen je ook vaak uitleven op een opblaasbare waterattractie. In het huiskamerrestaurant kun je heerlijk genieten en smullen van een lekker hapje en drankje, dat kan ook op één van de binnen- of buitenterrassen.

Bij de zonneweide is een grote kleurige speeltuin, er is veel variatie in de speeltoestellen. Naast een mega-airtrampoline en kabelbaan, tref je er ook een speelkasteel, klimrekken, schommels en een beachvolleyveld.

Op het buitenterrein staat een fantastisch klimpark met parcourshoogtes van 1, 4, 7 en 10 meter met onder meer een uitdagende vertrouwenssprong, tokkelbaan en klimwand.

Beleef de Expeditie Hesselingen op het klimparkterrein: Speel de leukste spellen en test je survivalskills. Met de juiste tactiek, behendigheid en vooral door samen te werken kun je de Expeditie volbrengen. Het team dat als eerste de vlag in top hijst, wint.

De 18 holes minigolfbaan is gelegen in een omheind en sfeervol parkje en bestaat uit gevarieerde banen met diverse uitdagingen. Het vraagt nog best wat geduld en inzicht om in zo weinig mogelijk slagen het parcours rond te komen! Minigolf is van alle tijden én voor alle leeftijden, het blijft een leuk en gezellig spel.

Kies of combineer, er zijn diverse arrangementen en opties te bespreken!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Badweg 1
7944 HJ Meppel
Drenthe, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)522 25 10 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!