Werkweek met Don Quijote Nederland

Bezoek de website

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving


don Quijote - cultuurreis
Don Quijote - studentenverblijf
don Quijote - taalreis student in klas
don Quijote - buitenlandse schoolreizen
don Quijote - cultuurreis
Don Quijote - studentenverblijf
don Quijote - taalreis student in klas
don Quijote - buitenlandse schoolreizen

Beleef het Spaans  - don Quijote 

Laat de leerlingen van de Spaanse cultuur proeven én tegelijkertijd bezig zijn met de taal. Met de volledig verzorgde taalreizen van don Quijote kan dat. Kies uit stad- en strandbestemmingen en start op elke maandag van het jaar.

Maak de taalreis compleet met een verblijf in een gastgezin, residentie of appartement. Daarnaast kun je de taalreis aanvullen met maaltijden en transfers waarmee we het werk uit handen voor je nemen. Leerlingen worden ondergedompeld in de cultuur, met activiteiten en excursies.

Niet alleen voor de leerlingen met Spaans in het vakkenpakket is de taalreis een unieke ervaring. De taallessen worden op elk niveau gegeven; je kunt voor zowel open als gesloten groepen kiezen. Ook leerlingen met een ander vakkenpakket kunnen dus de taalreis bij don Quijote ervaren!

Interesse in de don Quijote taalreis? Meer informatie ontvangen of een persoonlijk gesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op per e-mail, onderstaand telefoonnummer of bezoek onze website via onderstaande button. ¡Hasta pronto!

Contactgegevens
Adres
Parkstraat 6
3016 BD Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (010) 476 35 33

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Studie- & taalreizen, zowel individueel als collectief, combineren een verblijf in een aansprekende stad met dagelijks enkele uren taalles aan een op deze doelgroep gericht instituut. Wat de studenten daar leren, brengen zij diezelfde middag in de praktijk en dat kan natuurlijk nergens beter dan op een terras. Een deel van de dag is gereserveerd voor excursies. Lokale gidsen begeleiden de studenten langs de locaties en hun contacten met de bevolking. Het taalreisconcept is even aantrekkelijk als bewezen effectief. Het voordeel van een all-in aanbod is dat het de financiële grenzen wel duidelijk maakt.

Work & travel omvat een breed spectrum aan opties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan au pair- en vrijwilligerswerk, individueel of met de hele klas. Populair is een educational exchange met een high school of deelnemen aan een vrijwilligersproject. Kenmerkende kwaliteiten voor de meeste work & travelbestemmingen zijn: actief en betrokken, wonen bij een gastgezin c.q. te midden van de lokale bevolking, een interactieve uitwisseling van taal en cultuur en het op eigen benen staan in een andere wereld.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!