Werkweek naar Ripstar Travel

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Ripstar
Slide 2 - Ripstar
Slide 3 - Ripstar
Slide 4 - Ripstar
Ripstar snowboarden
Ripstar snowboardgroep
Ripstar groepsfoto
Ripstar surfen v2

Een sportieve schoolreis of werkweek met Ripstar Travel

Zijn jullie klaar voor de ultieme werkweek waarbij surfen of wintersport centraal staat? Ripstar Travel heeft dertig jaar ervaring als reisorganisatie in de action sports en kan voor jullie een sportieve, gezellige en vooral onvergetelijke reis samenstellen. Ga jij met jouw school of leerjaar mee op avontuur?

Leer surfen op Ameland of in Frankrijk
Ripstar Travel heeft meerdere surfcamps op Ameland en in Frankrijk, iets ten noorden van Bordeaux. Deze camps zijn voorzien van sanitair, een keuken, eettent, slaaptenten of luxe lodges, surfmateriaal en surfgerelateerd spelmateriaal.

Ons unieke programma heeft een sportief en uitdagend karakter, waarbij plezier met elkaar en het leren surfen centraal staan. Door teamspirit en de professionele begeleiding van onze crew creëren we samen een onvergetelijke week. Respect en veiligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden. Daarom zijn onze instructeurs volledig gediplomeerd mét internationale bevoegdheid.

Ga mee op wintersport
Ons wintersportprogramma is geschikt voor elke wintersporter of groep met een laagdrempelig instapniveau en eindeloze mogelijkheden. Wij hebben een volledig eigen mobiele verhuur van wintersportspullen en een internationale ski- en snowboardschool. Ook de accommodatie en het randprogramma regelen we graag. Lijkt het je leuk om met Ripstar Travel een nieuw avontuur aan te gaan? Al meer dan 100 groepen of scholen gingen je voor!

In het kort: waarom op werkweek met Ripstar Travel

- Leer een gave action sport met medeleerlingen
- Hoge maatschappelijke en sportieve leerfactor
- Reis geheel aangepast naar jullie wensen

Meer weten?
Neem contact met ons op ons via onderstaande contactgegevens. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor jullie schoolreis.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Admiraal De Ruijterweg 547
1055 MK Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Outdoortravel
Telefoonnummer

+31 (0)20 688 60 90

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!