Riverside Outdoor & Events

www.riverside-Outdoor.nl

Appeltern, Gelderland Routebeschrijving


www.riverside-Outdoor.nl
Riverside Vlotbouwen
Riverside Volleybal
Riverside Kano
Riverside Bovenaanzicht
Riverside Vlotbouwen
Riverside Volleybal
Riverside Kano
Riverside Bovenaanzicht

Riverside Outdoor & Events


Voor de leukste, gezelligste en (ont)spannendste outdooractiviteiten ben je bij Riverside aan het juiste adres. Maakt niet uit hoe oud je bent, er is altijd een activiteit die bij je past.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze supercoole outdoor activiteiten. Boogschieten, klimmen, low rope touwparcours en leuke teamspelen. Bouw een vlot met elkaar en zorg dat je daarmee zo snel mogelijk naar de overkant van het water komt. Of doe een schietclinic, krijg allerlei tips over hoe je het beste kunt richten spannen en schieten en ga naar huis met de highscore.

Onze shoot out is een combinatie van boogschieten, paintball, en trefbal. Dit is een nieuwe spannende spelvorm waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen met handbogen en larp-pijlen, dit is de nieuwe rage in Nederland gebaseerd op de “Hunger games”.

Ook voor een pauze kun je bij ons terecht. In onze gezellige beachclub serveren we behalve koffie en fris ook heerlijke broodjes en snacks zoals frietjes. Na een heerlijke dag buiten kun je dus lekker iets eten voordat je naar je tent op ons groepskampeerterrein gaat. Ons groepskampeerterrein beschikt over uitgebreide douche en toiletfaciliteiten en heeft een stroomvoorziening. En na een door ons verzorgt ontbijtje gaan het feest de volgende dag gewoon weer verder!

Met Riverside kun je alle kanten op: we verzorgen jaarlijks meerdere schoolkampen. Voor elke leeftijd, voor elk budget. Wij zorgen voor een geweldige outdoorbeleving!

Contactgegevens
Adres
Hamsestraat 2
6629 KT Appeltern
Gelderland, Nederland Outdoor
Telefoonnummer

+31 (0487) 54 06 71

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!