Werkweek naar Klimbos Ermelo

Bezoek de website

Ermelo, Gelderland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Klimbos Ermelo
Slide 2 - Klimbos Ermelo
Slide 3 - Klimbos Ermelo
Slide 4 - Klimbos Ermelo
Slide 1 - Klimbos Ermelo
Slide 2 - Klimbos Ermelo
Slide 3 - Klimbos Ermelo
Slide 4 - Klimbos Ermelo

Klimbos Ermelo, het leukste schoolreisje op hoogte!


Dit wordt zeker geen standaard schoolreisje. Klimbos Ermelo staat voor een spannend en avontuurlijk dagje uit! Met de hele klas actief bezig zijn op hoogte. We beginnen met een uitgebreide veiligheidsinstructie zodat iedereen goed voorbereid is om te gaan klimmen. De gordels worden gecheckt, de materialen worden besproken en iedereen laat op het instructieparcours zien dat hij/zij er klaar voor is.

Zorgeloos klimmen
Tijdens het klimmen is je veiligheid gegarandeerd. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt. Je kan dus boven in de bomen nooit los komen te staan. Lees op onze website meer over de veiligheid binnen Klimbos Ermelo.

Parcoursen

The Family
De uitdaging begint op het Familyparcours. Hier worden de eerste stappen op grote hoogte in Klimbos Ermelo zelfstandig gezet. De uitdaging begint met de balkenbrug en eindigt met een spectaculaire kabelbaan! De eerste stappen maak je nog wat angstig, maar zodra je aan de hoogte gewend bent, begint de uitdaging. Heb je het parcours volbracht dan wacht de nieuwe uitdaging in het volgende parcours.

The Jungle
The Jungle is 7 meter hoog en beschikt over de meeste hindernissen van alle parcoursen. De hoogte en grote variatie aan hindernissen vormen een perfecte mix om jezelf weer wat meer uit te dagen. Kruip door de tonnen en slinger door de lianensprong. Voor iedereen wat wils en van alles het beste.

The Kick
De grootste uitdaging in Klimbos Ermelo is The KICK! 17 hindernissen op 9 meter hoogte over een lengte van 250 meter! De moeilijkste en uitdagendste hindernissen vind je in dit parcours.

Denk jij dat je het in je hebt? Opgeven is geen optie!

Kidsparcours
Voor de kleinere klimmers is er een speciaal Kidsparcours.
Negen uitdagende hindernissen hangen op een 1.80 meter boven de grond. Dit parcours is eveneens voorzien van een permanente veiligheidslijn waar de kinderen aan vast zitten. Onder begeleiding van de ouders, die langs het parcours mee kunnen lopen, gaan de kinderen hun eerste stappen zetten in de wereld van het klimmen.

Arrangementen
Naast klimmen organiseert Klimbos Ermelo nog tal van andere activiteiten om uw schoolreisje compleet te maken.
Alle arrangementen incl. zwemmen, midgetgolf en lunch kunt u terug vinden op de website (klik op onderstaande button).
Ons totale aanbod vindt u onder het tabblad outdoor.

Contactgegevens
Adres
Drieërweg 125
3852 MA Ermelo
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0341) 55 39 05

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!