Werkweek naar Canal Tours Amsterdam part of STROMMA

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Stomma
Slide 2 - Stomma
Slide 3 - Stomma
Slide 4 - Stomma

Canal Tours Amsterdam: met de hele klas Amsterdam beleven vanaf het water!


Amsterdam is het mooist vanaf het water. Bovendien is het ook heel leuk om alle hoogtepunten vanaf de eeuwenoude grachtengordel te bekijken. Er is zoveel te zien! Het Anne Frankhuis bijvoorbeeld, het Scheepvaartmuseum, de beroemde Bloemenmarkt en de mooie Westerkerk.

Waterfiets
Je kunt per waterfiets lekker  in je eigen tempo over de grachten zwerven. Of een actieve puzzeltocht doen. Deze puzzeltocht leidt je door een mooi stukje Amsterdam. Beantwoord vragen over van alles wat je onderweg tegen komt! Welk team uit je klas weet de meeste vragen over Amsterdam te beantwoorden?

Rondvaartboot
Je kunt ook per rondvaartboot de grachten verkennen. Aan boord word je door verhalen meegenomen in de geschiedenis van Amsterdam. Wist je bijvoorbeeld dat Amsterdam 1539 bruggen heeft? En dat er ruim 650 verschillende gevelstenen zijn in de stad? Je kijkt je ogen uit tijdens een rondvaart door de 17e -eeuwse grachtengordel!

De Amsterdamse grachten
De Amsterdamse grachtengordel werd gebouwd tijdens de Gouden Eeuw. Ondertussen is het een van de meest unieke plekken ter wereld geworden. Rijke financiers uit de handelswereld stopten geld in de bouw van panden aan de grachten. Daar is nu nog veel van terug te zien. Amsterdam staat bekend als vriendelijk, onbevooroordeeld en progressief en is populair bij toeristen en zakenlieden. Daarbij kom je op een bevolking van slechts achthonderdduizend mensen maar liefst honderdzeventig verschillende nationaliteiten tegen. Er is geen betere manier om deze compacte en zeer internationale stad te ontdekken dan vanaf z’n unieke waterwegen. De stad heeft er  namelijk heel veel van, wel meer dan honderd kilometer aan grachten.

Om het dagje Amsterdam helemaal compleet te maken, bieden wij een combinatieticket aan met:

- Madame Tussauds Amsterdam
Bij Madame Tussauds hebben kinderen de kans om de grootste wereldsterren, de beroemdste kunstenaars, de bekendste wereldleiders en zelfs het koninklijk huis te ontmoeten en zelf met ze op de foto te gaan!

- The Amsterdam Dungeon
The Amsterdam Dungeon laat je 500 jaar duistere geschiedenis beleven.  Maak kennis met acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijker tijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

Contactgegevens
Adres
Prins Hendrikkade 37 A
1012 AB Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)20 625 30 35

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!