Werkweek met Summer Bash

Antwerpen, Antwerpen Routebeschrijving


Slide 1 - Summer Bash
Slide 2 - Summer Bash
Slide 3 - Summer Bash
Slide 4 - Summer Bash

Summer Bash, let's make it legendary!


Summer Bash is een reisorganisatie gespecialiseerd in begeleide jongerenreizen en schoolreizen. Wij zijn tevens een vergund reisbureau, dit met licentie nummer 9659. Onze maatschappelijke zetel is gevestigd in Zwijndrecht, Antwerpen maar door ons uitgebreid monitorenteam kan je ons in heel België en zelfs in Nederland terugvinden. Summer Bash is ook verzekerd tegen insolvabiliteit.

Waarom?
Kwalitatieve, betaalbare en veilige jongerenreizen, dat is waar wij voor staan. Voor, tijdens en na de reis garanderen we een uitstekende service want dat is waar Summer Bash zich in onderscheidt. Elke reis moet voor al onze reizigers dé belevenis zijn waar ze nog jaren over zullen praten. Net daarom zijn we enorm fier dat we een 5* recensie hebben op Facebook na meer dan 100 beoordelingen van onze jongeren & ouders.

Wat?
Summer Bash maakt op maat van jouw school de gehele schoolreis. Wens je enkel de accommodatie en vervoer via ons te regelen? Geen probleem! Wil je dat we alles van A tot Z met jullie regelen? Geen probleem! Wij werken naargelang de vraag van de school of de verantwoordelijke leerkrachten.

Tijdens het schooljaar komen er veel extra opdrachten bij waardoor het als leerkracht niet gemakkelijk is om de gehele schoolreis in elkaar te knutselen. Hier helpen wij jullie heel graag bij! Door onze ervaring weten wij exact hoe je een schoolreis zo goedkoop mogelijk kan houden maar zodat je toch de gehele stad of regio op enkele dagen tijd hebt kunnen bewonderen!

Meer dan enkel schoolreizen?
Tijdens de schoolvakanties organiseert Summer Bash begeleide jongerenreizen voor jongeren vanaf 15 jaar naar bestemmingen over heel de wereld. Deze worden volledig begeleid door ons eigen monitorenteam.

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Pieter van Hobokenstraat 42
B-2000 Antwerpen
Antwerpen, België Cultuur- & Stedentrips
Telefoonnummer

+32 (0)3 434 05 50

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!