Werkweek naar Outline Travel

Bezoek de website

Gent, Oost-Vlaanderen Routebeschrijving


Slide 1- Outline Travel Lunchplein
Slide 2- Outline Travel Muziekant
Slide 3- Outline Travel Kampvuur
Slide 4- Outline Travel Entree
Slide 1- Outline Travel Lunchplein
Slide 2- Outline Travel Muziekant
Slide 3- Outline Travel Kampvuur
Slide 4- Outline Travel Entree

Outline Travel: Schoolreizen in Centraal Europa, thuis in Tsjechië

 

Verruim jouw blik op Centraal Europa!
Een meerdaags verblijf in Tsjechië of in één van de aanpalende buurlanden ? In samenspraak werken we jouw project uit. City trip naar Berlijn, Praag anders dan anders, Krakau en Auschwitz, Sneeuwklassen, uitwisseling met een Tsjechische school of een natuurbelevingsweek in de Boheemse bossen. Meer dan 20 jaar organiseren we schoolreizen met aandacht voor de groep en de plaatselijke cultuur. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Thuis in het Boheemse Woud
Op slechts 750 km van de Nederlands / Belgische grens bevindt zich, in het dorp ‘Jiřičná’ de Outline thuisbasis. De Bed & Breakfast, het groepsverblijfshuis en een buitensportcentrum zijn de basis van een actieve werking. Met een permanente aanwezigheid, de kennis van de taal, en een ruim netwerk van medewerkers hanteren we een scherpe en eerlijke prijsstrategie.
Jiřičná is een topbestemming voor groepen, scholen en verenigingen. In het schooljaar, tijdens de vakantieperiodes en ook in de winter.

Natuur! de bakermat van jouw cultuur
We creëren verwondering door beleving van wat er in de natuur leeft. Een dauwtrip, het volgen van een wolfstrail, voorbereidende wandeling op de jacht, multi – culti spel, zoektocht naar de sporen van een Keltisch verleden, groepsdynamische oefeningen of een dag overleven op basis van eetbare planten en paddenstoelen. Het zijn allemaal activiteiten die gericht zijn op het vinden van rust in de natuur & sfeer in de groep. Zo maken we van jouw schoolreis een unieke beleving!

Georganiseerd reizen
Outline Travel is met het kantoor in Gent – België aangesloten bij het VVR en verzekerd tegen financieel onvermogen. Als buitensport- organisatie zijn we lid van het BFNO en ontvingen na een audit het label ‘safety approved’ Het Outline team is pedagogisch geschoold en jouw veiligheid staat steeds op de eerste plaats. Aarzel bij interesse niet om ons jouw project voor te leggen.

Contactgegevens
Adres
Beeldhouwersstraat 30/1
B-9040 Gent
Oost-Vlaanderen, België
Telefoonnummer

+32 09 219 90 18

Email

Website Deel deze pagina
Ervaringen van bezoekers

Lees Meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!