Werkweek met Diogenes Groepsreizen

Bezoek de website

Nieuwleusen, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - Diogenes Groepsreizen
Slide 2 - Diogenes Groepsreizen
Slide 3 - Diogenes Groepsreizen
Slide 1 - Diogenes Groepsreizen
Slide 2 - Diogenes Groepsreizen
Slide 3 - Diogenes Groepsreizen

Diogenes Reizen, groepsreizen op maat

Een onvergetelijke schoolreis begint bij Diogenes Reizen!
Urenlang zoeken naar een bestemming, passend vervoer en reisverzekeringen voor de hele groep. Alle risico’s liggen bij de organisatoren en de school is aansprakelijk. Uiteindelijk bent u goedkoper uit als u het laat regelen door een extern bureau. Geen risico’s en alles van A tot Z geregeld. Laat dat nou nét onze specialiteit zijn!

Even voorstellen…
Wij zijn Diogenes Reizen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij schoolreizen en werkweken voor het voortgezet- en beroepsonderwijs. Inspirerende en educatieve reizen, maar ook vaak met een actieve en culturele touch. Geen kant-en-klare programma’s, maar een schoolreis op maat, passend bij uw wensen en budget. Leg de verantwoording bij ons neer en ga voor een onvergetelijke schoolreis!

Waar gaat jullie schoolreis naartoe?
Weet u al waar de schoolreis of werkweek dit jaar naartoe gaat? Diogenes Reizen organiseert werkweken naar heel veel bestemmingen binnen Europa en (ver) daarbuiten. Een educatieve schoolreis Parijs, een actieve werkweek Ardennen, een cultuurreis naar Rome, overnachten bij gastgezinnen in Londen, een schoolreis Barcelona of toch een taalreis Berlijn? Maar ook een actief programma op Ameland of een rondje Nederland regelen wij graag voor u. Alles is mogelijk!

Waar de reis ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt u op weg. Wij verzorgen een passende accommodatie en organiseren het vervoer. Indien gewenst, regelen wij ook een educatief, cultureel, gezellig en/of actief programma.

Een geslaagde schoolreis!
De schoolreizen van Diogenes Reizen worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij wordt er altijd gezorgd voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard zijn onze schoolreizen gedekt door de zekerheden van de ANVR en SGRZ.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan!

 

Contactgegevens
Adres
Den Hulst 144
7711 GT Nieuwleusen
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer

+31 (088) 103 07 00

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!