Werkweek naar BillyBird Park Hemelrijk

Bezoek de website

Volkel, Noord-Brabant Routebeschrijving


Bezoek de website
BillyBird Park Hemelrijk- Achtbaan
BillyBird Park Hemelrijk- Klimmen
Billybird Hemelrijk Speelzolder
BillyBird Hemelrijk park- Waterboot
BillyBird Park Hemelrijk- Achtbaan
BillyBird Park Hemelrijk- Klimmen
Billybird Hemelrijk Speelzolder
BillyBird Hemelrijk park- Waterboot

Bij BillyBird Park Hemelrijk, kom je tijd tekort!


Veilig, voordelig en onvergetelijk

Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een schoolreis bij Hemelrijk altijd een succes. Het overzichtelijke park bevat buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties voor de echte avonturiers. Je boekt al een schoolreisje voor €5,95 per persoon!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals het nieuwe Speelcircus, botsauto’s, Air trampolines, zweefmolens, een draaimolen, helikopters, theekopjes en nog veel meer!

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Er is ook een gedeelte ingericht speciaal voor kinderen tot 6 jaar oud.

Avonturen beleven
Avonturiers kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak dan een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash! Alle gemaakte foto’s krijg je gratis digitaal toegestuurd zodat iedereen een leuk aandenken heeft.  Kinderen boven de 1.40m kunnen ook nog een  tocht over het touwenparcours maken.

Nieuw in 2018 is de Ballenfabriek. Klok je in en ontdek dit nieuwe overdekte speelgebied. Klim en klauter door de fabriek, raas door de glijbaan, schiet op je klasgenoten(of leraren) met het ballenkanon of maak een spannende tocht door de machinekamer. 

In het park is voldoende ruimte om eigen sport- en spelactiviteiten te organiseren. Ook is het mogelijk om je eigen etenswaren mee te nemen.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0413) 27 70 00

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!