Werkweek naar BillyBird Park Hemelrijk

Volkel, Noord-Brabant Routebeschrijving


BillyBird Park Hemelrijk- Slide 1
BillyBird Park Hemelrijk- Slide 2
BillyBird Park Hemelrijk- Slide 3
BillyBird Park Hemelrijk- Slide 4

Bij BillyBird Park Hemelrijk, kom je tijd tekort!

 

Veilig, voordelig en onvergetelijk
Dankzij de combinatie van binnen en buiten plezier is een schoolreisje bij Hemelrijk altijd een succes. Het overzichtelijke park bevat buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties voor de echte avonturiers. Je boekt al een schoolreisje vanaf €5,95 per persoon!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines, zweefmolens, een draaimolen, helikopters, theekopjes en nog veel meer!

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Er is ook een gedeelte ingericht speciaal voor kinderen tot en met 4 jaar oud. In 2018 is de overdekte Ballenfabriek toegevoegd aan het park! Een attractie vol ballen en speeltoestellen, volledig gethematiseerd als fabriek.

Avonturen beleven
Avonturiers kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak dan een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash!

De avonturiers kunnen sinds 2019 in de Oervallei, een compleet nieuwe natuurspeeltuin, op zoek naar fossielen en goud, swingen op de reuze schommel van 11 meter hoog, heuvels beklimmen en dan met een megaglijbaan naar beneden glijden, en er is veel meer te beleven.

In het park is voldoende ruimte om eigen sport- en spelactiviteiten te organiseren. Ook is het mogelijk om je eigen eten en drinken mee te nemen. Er staan voldoende picknicktafels in het park. Bussen parkeren gratis. Een auto parkeren kost €4.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Zeelandsedijk 34 A
5408 SM Volkel
Noord-Brabant, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)413 27 70 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(2 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!